roenfrdeit

Dealer al companiei  AERO Ukraine, MOA-AVIO furnizeaza la comanda orice tip de elice (carbon-fibra de sticla-plastic), pentru toate motoarele cu putere maxima de 100CP.

   Compania AERO are peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de aeronave, componente și piese de schimb din materiale compozite. Produsele principale - elici pentru aeronave ultra-ușoare și trenuri aterizare pentru aeronave ușoare și trike-uri, ventilatoare de diferite configurații, pale de turbine eoliene etc. Aceste produse sunt exportate în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.

Palele elicei sunt fabricate din materiale compozite - fibră de sticlă, fibră de carbon sau fibră de sticlă-carbon. Butucul de propulsie este fabricat din aluminiu securizat. Utilizarea unor astfel de materiale permite realizarea de elici mai ușoare și în același timp rezistente si durabile. Designul hub-ului vă permite să modificați unghiul palelor la sol, adaptat la parametrii specifici ai motorului si regimurilor de functionare ale aeronavei.

Specialiștii companiei au creat designul original și tehnologia de producere a palelor de elice. Astăzi, compania produce mai mult de 30 de modele de elice. Din acest motiv, putem găsi un model optim pentru fiecare client.

Powered by JS Network Solutions