roenfrdeit

Acest kit contine toate materialele necesare construirii: fuzelajului,aripilor cu flaperoane si voleti de bord de atac, ampenajului orizontal, cel vertical, montantilor aripilor, trenului de aterizare( fix), roti cu frane pe disc independente, cauciucuri, camere, pedale palonier, mansa, levier comanda flaps, comenzilor, cabluri de comanda cu bucle finale gata taiate la lungime si sertizate cu masina de sertizat certificata.
Toate componentele sunt produse în serie cu masini de taiat in coordonate (CNC ), cu laser, pentru scaderea dramatica a costurilor si obtinerea unei calitati superioare si cu o interschimbabilitate totala a pieselor de schimb, fara a mai fi nevoie de ajustari ulterioare.
Toate tablele de acoperire sunt taiate la dimensiuni, indoite sau presate, gaurite si gata de nituire folosind niturile existente în kit. Mici operatiuni de debavurare a unor gauri pot fi uneori necesare. Pentru a obtine rezultate excelente, chiar si pistolul pneumatic de nituire este inclus în kit, impreuna cu cateva "menghinute" (cleco) si cleste pentru acestea. Pentru o constructie rapida si corecta sugeram folosirea a aproximativ 1500 de "cleco" ce pot fi cumparate separat, în plus fata de cele din kit. Noi putem sa le recumparam de la dumneavoastra , la acelasi pret, dupa terminarea constructiei în maxim 6 luni.
Parti importante cum ar fi montantii de aripi, parti din fuzelaj, sunt gata facute pentru a usura constructia.

Kit-ul contine:
- toate suruburile, piulitele si seibile clasa AN;
- doua rezervoare de combustibil în aripi de 36 litri fiecare, un rezervor de consum de 6 litri cu senzor de rezerva, purja de golire apa de condensare, linia de combustibil pana la panoul parafoc;
- centuri de siguranta în 4 puncte;

- doua manete acceleratie;
- capetele de plastic pentru: aripi, eleroane, voleti si ampenaje;
- sabloane pentru reglaj eleroane, ampenaje.

Pentru a finaliza avionul mai aveti nevoie:
Suport motor/ carenaj motor/motor/ elice/ radiatoare de apa si ulei/ furtune, tevi, fitinguri la motor/ intrumente de bord/ cabluri electrice/ vopsea/ tapiserie cockpit.
Timp estimat de constructie (fara vopsire si mochetare) 100 de ore + manopera pentru montaj motor si instalatii.

Powered by JS Network Solutions