roenfrdeit
Spațiu, fiabilitate, performanțe; acestea sunt cuvintele care descriu Ventura lui I.C.P.

            Ultima dintr-o serie de aeronave de prestigiu, Ventura este rezultatul unor studii aprofundate din zona de cercetare și dezvoltare a companiei I.C.P., care vizează satisfacerea cererii tot mai mari de piață pentru o aeronavă mai mare, cu mai mult spațiu și capacitate de încărcare mai mare.

            Este o construcție complet metalică realizată cu tehnologie industrială de ultimă oră, Ventura este o aeronava pe care se poate monta o gama de motoare cu puteri cuprinse între 100 și 180 CP.

            Datorită profilului Riblet GA 35-418 al noii aripi, Ventura este capabil să se apropie de aterizare la o viteză de 80 km / h la greutatea maximă și să opereze de pe piste semi-pregătite cu lungimi mai mici de 250 de metri, cu o marjă largă de siguranță.

   

            Combinația dintre aceste caracteristici excelente STOL, cu viteze de croazieră sustinute și manevrabilitate strălucitoare, îl fac o aeronavă capabilă de performanță optimă în orice situație, oferind pilotului controlul și distracția!

            Datorită versatilității sale, modelul Ventura a fost conceput pentru a se adapta la diferite segmente de piață: spațiul cu două locuri, cu spațiu mare de bagaje în categoria S-LSA (MTOW de 600 kg), versiunea cu trei locuri a EASA VLA (750 kg MTOW), la experimentul cu patru locuri (800 kg MTOW).

    Spațiu, fiabilitate, performanțe.

Acestea sunt cuvintele care descriu Ventura lui I.C.P. Folosind cunoștințele, experiența și succesul vast al Savannah (peste 2.500 de unități produse), Ventura este gata să vă uimească!

Powered by JS Network Solutions