roenfrdeit

 

Savannah se vinde în variante gata de zbor sau în kituri în diferite stadii

Kit #1

Acest kit contine toate materialele necesare construirii: fuzelajului,aripilor cu flaperoane si voleti de bord de atac, ampenajului orizontal, cel

Citeste Mai Mult

Kit #2

În plus fata de kit-ul #1:
- suport motor Rotax 912 cu tampoane si elemente de prindere;
- carenaj motor...

Citeste Mai Mult

Kit #3

In plus fata de kit-ul #2: Motor Rotax 912, regulator incarcare, rezervor de ulei, evacuare cu toba de inox, elice si con de elice. Timp estimat de constructie( fara vopsire si tapisare) 250 de ore.

Kit #4

La fel ca si kit-ul #3 cu: aripile, fuzelajul, ampenajele si suprafetele de comanda gata construite si ajustate. Nu mai aveti de facut decat: vopsirea, tapiseria interioara, motorul si instrumentele de montat pe pozitie. Nota:Alte accesorii si optionale la cerere.

 

Conceptul real STOL: aterizarea și decolarea de pe câmpul scurt este vocația sa!

Savannah™ S  este un avion ultrausor cu capacitati STOL (aterizari/decolari pe distante scurte), monoaripa sus, tren de aterizare triciclu, de doua locuri, "side-by-side", complet metalic (aluminiu).Sute de aparate Savannah™ sunt deja utilizate în intreaga lume gratie sigurantei si rezistentei ce o confera structura aparatului. Capacitatile de decolare si aterizare fac din Savannah™ un avion pretabil la utilizari pe terenuri neamenajate, dar confortul si stabilitatea il recomanda si pentru. zboruri pe distante mari.

 

Savannah™ S este inovația din 2010 a companiei I.C.P. S-a nascut din dorinta de a face Savannah™ mai rafinat si mai elegant, completind astfel procesul de imbunatatire estetic deja inceput cu Savannah ™ XL, a carui fuselaj frontal a fost complet modificat. Aici se adauga restilizarea partii din spate a aparatului prin indepartarea colturilor, obtinindu-se o curbura sinuoasa ce da armonie si exhaustivitate intregii structuri fara a indeparta caracteristicile binecunoscute ale soliditatii si sigurantei.Caracteristicile de zbor sunt surprinzătoare și excepționale, cu combinația generatoarelor de vortex și a lambourilor oferă o serie de zboruri de la 45 la 180 km/h. Decolările și aterizările necesita distanțe pur și simplu uimitoare și unice la acest tip de ultralight.Aripile au ramas nemodificate, pentru că s-au dovedit întotdeauna forța cheie a versiunii Savannah ™, mai ales în variantele VG (vortex generators).

 

Noul Savannah ™ S se alătură îmbunătățirii versiunilor anterioare:

 

  • aripile cu generatoare de vortex, care implică o viteză de croazieră până la 180 km / h, fără a compromite viteza de angajare foarte scăzută;

  • dimensiunile mai mari ale cabinei,  mai lata cu 11cm si mai lunga cu 15cm;

  • pozitia palonierului reglabila, standard sau avansată cu 10 cm;

  • vedere panoramică datorită plafonului și ușilor complet transparente;

  • profilul aerodinamic îmbunătățit datorită modificarii cowlingului motorului și a unghiului parbrizului cu fuselajul;

  • panou de instrumente mai mare, poziționat mai sus, pentru a lăsa mai mult spațiu genunchilor

 

 

 

 

The Savannah S (Taildragger), are aceleași caracteristici de zbor ca și versiunea cu triciclu, cu excepția faptului că tehnica de aterizare și de decolare trebuie ajustată pentru roata spate (bechie).

 

 

SAVANNAH XL are cabina mai mare, panoul cu instrumente mai mare si performanțe mai bune!

Savannah ™ XL face parte din flota de avioane a grupului I.C.P.,cu scopul de a face zborul cât mai plăcut posibil datorită noii dimensiuni generoase a cockpituluiu, mai lat cu 11cm și a ferestrelor panoramice care oferă o vizibilitate excelentă.Echipat cu generatoare Vortex și cu o linie aerodinamică îmbunătățită, acest ultralight are o viteză de croazieră de 180 km /h, cu un confort maxim.Pentru a obține viteza, linia frontală a fost revizuită înclinând mai mult parbrizul și reproiectând complet cowlingul motorului.

 

 

 

Savannah ™ VG (generatorul Vortex) sa născut din necesitatea de a avea o aeronavă cu calități STOL dar cu o creștere substanțială a vitezei de croazieră și cea maximă prin eliminarea slats-urilor.Savannah ™ VG este aeronava ideală pentru cei care doresc să combine siguranța zborului STOL cu posibilitatea de a face zboruri mai lungi cu o viteză de croazieră mai mare de 170 km/h.

 

 

Powered by JS Network Solutions